1:a advent och klagomål

Första advent har passerat, en solig ganska varm söndag.. ur led är tiden (global uppvärmning ;))

Men det är inte bara vädret som förändrats, utan även traditionen med Värnamos julskyltning enligt en person som gör ett inlägg på Facebook i en grupp som heter ”Du vet att du är från Värnamo”. Personen tycker det är en skam att låta vårt vackra torg stå öde en sådan här dag. Det får man absolut tycka, men man kanske ska fråga sig varför det har blivit så? Mina funderingar kring detta är enligt nedan:

Just för tillfället är kyrktorget granne med byggarbetsplats och det känns ganska trångt, varför Flanaden då är ett bättre alternativ att hålla arrangemanget på. Dessutom ligger butikerna runt om Flanaden, och kanske kan hoppas på ett och annat spontanköp. För i dessa tider borde väl alla inse att det är tungt ekonomiskt att ha en fysisk butik. Det är ingen slump att fler butiker stänger igen när många idag väljer att handla på nätet eller åker till A6 eller Samarkand för att shoppa. Och vilka är det som anordnar julskyltningnen? Jo visst är det Värnamo City som består av butiksägare, varför ska de inte få vara med och bestämma hur julskyltningen ska ordnas?

Till er som klagar på att Värnamo är en öde stad har jag en fråga: Vad gör DU som en kommuninvånare för att Värnamo ska vara en ljus och levande stad? DU handlar väl inte på nätet? Jag hoppas sannerligen att DU inte väljer att shoppa i någon av våra grannkommuner. För gör du det tycker jag inte DU har rätt att klaga. Ta DITT ansvar och värna om vår vackra stad istället.Skriv ned dina synpunkter OCH förslag till förbättringar och ge dem till Värnamo City AB så kanske julskyltningen år 2017 blir något att minnas 🙂

namnlos-design-26

Ha en fin start på veckan ❤

 

 

Jag fortsätter att läsa kommentarerna på inlägget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s