Hypokondri & den perfekta julklappen :)

Vi har nog alla en liten hypokondriker i vår närhet, eller så kanske vi har en liten släng av åkomman (!) lite till mans.

Min farmor var en hypokondriker utan dess like, min pappa brukade säga till henne att hon var en medicinsk sensation,  då hon överlevt alla de dödligt sjukdomar hon hade genom livet:) Om min farmor levt idag och hade lärt sig hantera en dator och att använda google, tror jag att hennes lista över alla sjukdomar hon haft  blivit bra mycket längre.

Men det går lite i släkten, det här syndromet. Min dotter  är också en hypokondriker 🙂 Och med google nära till hands så har hon väldigt många olika sympton som kan tyda både på det ena och det andra. Just därför blev jag lite full i skratt idag när jag var på Erikshjälpen, jag hittade den perfekta julklappen till henne …

namnlos-design-25

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s