Fredag & huvudvärk

När ledigheten är nära slår kroppen av sitt försvar….

Uhhh, stackars stackars mig…jag har sådan huvudvärk. Jag blir lite klen, för jag har inte särskilt ofta ont i huvudet. Är en av de få som inte lider av migrän, för det är det många som tycks ha. Men icke desto mindre har jag ont i skallen. Varje steg jag tar dunkar 😦

Kände mig pigg när jag vaknade och gladde mig att de två senaste dagarna med kopfschmerzen verkade ha gett med sig, men nähä då..nu dunkar det igen. Men det är bara att inta medikamenter och knota på.

Tur man har lite starkare grejjer i medicinskåpetnamnlos-design-24 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s