Global uppvärmning eller klimakteriebesvär

Tänk att man aldrig är riktigt nöjd, antingen är det för kallt eller för varmt. Jag lutar just nu åt att det är väldigt väldigt varmt för årstiden. Beror detta på den globala uppvärmningen eller att jag kommit till den tidpunkten i livet då det är dags för lite ”kvinnliga besvär”?

Helst hade jag gått i shorts och linne just nu, men det kan man ju inte göra så här i slutet på november anno 2016. Men vad beror det på att jag upplever att det är så in i bövelen varmt?

Är det den den globala uppvärmningen, som beror på alla dessa olika växthusgaser som inte tillåter värmestrålningen att lämna jorden och på så sätt sakta höjder jordens medeltemperatur? Eller är det den biologiska termostaten tillsammans med hormonkaos i kroppen som gör att jag upplever min omvärld som varm? Tja, sanningen är väl den att det är en kombination av bägge, fast jag lutar nog åt den globala uppvärmningen..trots att Donald over there förnekar att den finns 🙂

Men jag fasar för det nära förestående ögonblicket då jag måste ta på mig ett par strumpor, så otäckt obehagligt att vara varm om fötterna. Just nu lockar ett dopp i Vidöstern, men jag hinner nog inte med det innan arbetsdagen börjar, så det är bara att härda ut.

Ha en fin torsdag ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s