Blivande YouTube-stjärna

Så har min karriär som YouTube-stjärna startat. Jag har precis publicerat mitt första inlägg i undervisningssyfte 🙂

Min plan är att göra fler undervisningsfilmer i de ämnen jag numera undervisar i. Målet är att tjäna fett (som ungdomar säger) mycket pengar, det finns en lärare i Japan som tjänar miljoner på sina undervisningsfilmer. Man ska ju som bekant sikta mot stjärnorna så kanske man når trätopparna 🙂

Om ni är nyfikna kan ni klicka in på min kanal här;

Ha nu en fin onsdag ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s