Spöken & energiprincipen

Alla borde veta hur ”energiprincipen” lyder, i alla fall de som väldigt nyss gått i skolan. För er som glömt den lyder den så här: energi kan inte nyskapas eller förstöras, utan bara omvandlas från en form till en annan. Eftersom liv är energi, vad händer då när man dör?

Det finns ju ingen nu levande människa som kan berätta detta, förutom de som påstår att de upplevt hur det är att dö. Säkert har några av er hört historier där människor ser ”sitt liv passera i revy” eller att de ”färdas mot ljuset i tunnelns slut”, undrar om det stämmer? Jag funderar på den här tunneln, är det himmeln eller helvetet som finns i tunnels slut? Ljuset som sprids i tunneln kan väl likväl komma från helevetets alla eldar som att det skulle komma från himmelens spröda ljus? På detta får man tålmodigt vänta innan frågan blir besvarad.

Hur är det då med andar, goda som onda? Tror man på Gud måste man ju också tro på andar/spöken .De måste väl finnas, men vilka är de? Är det döda människor som varken hör hemma i himmel eller helvete? Döms vi inte till antingen eller, eller är inte ens döden svart eller vit? Detta mysterium finns det en stor marknad för, en aldrig sinande pengakälla att hämta rikedomar ifrån. För är det något som man kan tjäna pengar på så är det människors sorg, tyvärr. Den här tidningen såg jag sistnär  jag var och handlade.

namnlos-design-21

Det här är ett lysande drag för företaget bakom, helt rätt att satsa på en tidning med det här innehållet. Programmet ”Det okända” är ganska populärt också. Det går inte att komma ifrån att vi människor är nyfikna (hade vi inte varit det hade utvecklingen helt stanant upp), vi vill veta vad som händer när vi dör. Kan vi få kontakt med en ande kanske den kan berätta för oss hur det är att dra vårt sista andetag.

Men på samma sätt det finns bra och dåliga levande människor finns det med all säkerhet andar med samam personlighetsdrag så man får passa sig när man söker kontakt med andevärlden 😉

Men de andar jag fått kontakt med har varit goda, tur det. Men mer om det i ett annat inlägg. Trevlig kväll på er alla 🙂

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s