Nettans tips på julklappar du INTE ska köpa

En del av er är säkert redan klara med alla julklappsinköp och några kanske precis har börjat våndas över vilka julklappar som ska köpas och letar febrilt efter bra träffsäkra julklappstips. Om du hör till den senare kategorin kan du sluta läsa HÄR, för nu kommer en lista på vad du INTE ska köpa om du vill behålla husfriden 🙂

MONOPOL

Detta är enligt mig en förödelse förpackad i en färgglad kartong. Vill du behålla lugnet och friden i familjen så går det här, och alla andra familjespel, bort.

namnlos-design-13

2 NYTT HEADSET

Mottagaren av ett nytt headset kan tro att det ligger ett dolt budskap i julklappen. Nämligen att du pratar för mycket och att givaren inte orkar lyssna på allt ditt pladder. Kanske önskar givaren att du ska plugga in headsetet för att lyssna på musik eller någon ljudbok och sluta snacka så förbenat mycket.

namnlos-design-15

3 KÖKSVÅG

Den här produkten är big NO NO att ge bort. Den glade och förväntsfulla mottagaren av det vackert inslagna paket kan mycket väl drabbas av ett plötsligt infall att mörda. Det dolda budskapet i den här produkten kan ju vara en antydan om att personen som får den bör tänka på sin vikt genom att noggrannt väga upp sin mat.

namnlos-design-14

4 KOKBOK

Kokböcker är ju populära julklappar att ge bort, men jag höjer ett varningens finger för den här sortens böcker. Mottagaren kan tro att givaren inte är nöjd med hur maten hittills tillagats och vill med sin gåva göra sin åsikt synlig.

namnlos-design-17

5 SEXIGA UNDERKLÄDER

Det kan aldrig bli rätt, för vi kvinnor tittar först på storleken som köparen har handlat. Är det för stort tycker troligtvis mannen att vi är så feta som storleken antyder. Är storleken för liten anar vi att mannen i hemlighet tycker vi är feta och bör gå ned i vikt så de små tygstyckena passar vår kropp.

namnlos-design-16

6 KNIVSET

Är någon så urbota korkad att ge bort ett knivset till samma person som fått varorna ovan får man faktiskt skylla sig själv. Jag hade använt någon av de väl slipade knivarna på givaren och inte på nyårsaftonens blodiga oxfilé, vilken antagligen inte behöver inhandlats då man troligen sitter häktad för dråp.

namnlos-design-18

Där var listan slut, hoppas någon av er läsaren tänker en extra gång när ni ska välja julklappar 🙂

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s