Studiedag på FIGY

Ni kan inte ana hur snabbt ca 130 pedagoger kan gå upp i rök från ena stunden till en annan….poooff, så var alla borta kl 12. Kanske har de gått en internutbildning på Hogwarths i att använda flampulver (transportmedel för er som inte läst Harry Potter-böckerna), men jag såg ingen grön rök som kunde tyda på detta. Eller så berodde det på att det var lunch 🙂

Jag fick traska ned till mitt lilla krypin i T-huset och äta min lilla medhavda lunch.

Så nu sitter jag här i min ensamhet, likt Sockerbagaren som drunknade i en hög med wienerbröd, och filofoserar kring första halvan av studiedagen. Kan enkelt konstatera att föreläsningen med Kalle Larsen var väldigt bra. Han pratade om hur man kan använda olika digitala verktyg i feedbacken till eleverna. Några av tipsen tänker jag prova 🙂 Han besatt också insikten i att inte låta lärare sitta för länge och bara lyssna (vi är precis som eleverna), han visste precis när det var dags för en liten brytande aktivitet som tävling 🙂 Vi gjorde ett Kahoot, en slags frågetävling där du har fyra svarsalternativt att välja på, man ser direkt på skärmen om man svarat rätt och vem som ligger på 5-i-topp. Kan tyvärr inte kalla mig vinnare, men jag och Marita (min medtävlare) borde ha vunnit, det var seg uppkoppling som stjälpte ned oss från topp5….

Resten av dagen hoppas jag blir lika bra, tjing 🙂

 

 

3 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s