Gnällkärringar och surgubbar

Alla har vi nog träffat på dem, Ulla-Britt och Ove, gnällkärringar och surgubbar. De sprider sin negativa energi omkring sig genom att ständigt gnälla på allt i sin omgivning. De har även förmågan att utstråla gnäll endast genom sin uppenbarelse.

Jag har funderat på varför en del människor är så gnälliga och negativa. Varför bara älta problem? Varför inte istället försöka se bortom problemen och finna en lösning? Kanske beror det på att en del helt enkelt inte har förmågan att vara positiva? Jag har tidigare hävdat att en del personer är negativa till sin personlighet och en del är positiva, och nu mina kära vänner är det bevisat att JAG har haft rätt hela tiden. 🙂

Forskare har genom en gen-studie på närmare 300 000 människor i 17 olika länder hittat en gen hos de personer som ansåg sig lyckliga som inte fanns hos den gruppen av människor som såg sig som olyckliga (Medical News Today).

Men hav förtröstan, ni negativa människor som kanske läser det här inlägget. Det finns hjälp att få även för er. Jag ska dela med mig av små hälsosamma lyckliga tips här på bloggen framöver.

Må väl önskar jag er alla, hälsningar Lyckliga Nettan namnlos-design-1

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s